Studentenflat in Groningen, CV + warm tapwater

Project: Populierenlaan te Groningen
Opdrachtgever: Rekrobouw
Installateur: Broekema & Luppen Installateurs BV
Opstelling: 2 stuks CD 100 in combinatie met 2 stuks 300 liter tank
Opstelling: 3 stuks Ambassador+ 180 en 1 stuks Ambassador+ 150

Een voormalige flat met 300 appartementen aan de Populierenlaan te Groningen heeft een nieuwe functie gekregen als studentenhuisvesting voor de vele (buitenlandse) studenten, welke jaarlijks in Groningen gaan studeren. Naast de bouwkundige werkzaamheden aan het gebouw zijn ook de verwarmingsinstallatie en de tapwatervoorziening gemoderniseerd en afgestemd op de behoefte van de nieuwe gebruikers.

Een prettige samenwerking en een gedegen voorbereiding van Eco Heating Systems met de installateur Broekema & Luppen, heeft Rekrobouw doen besluiten om het project te gunnen aan genoemde partijen.

De verwarming van de appartementen is gerealiseerd d.m.v. een cascadeopstelling van 4 “wandhangende” ketels bestaande uit 3 stuks met een vermogen van 180 kW en 1 stuks met een vermogen van 150 kW.

De tapcapaciteit, die benodigd is voor een appartementencomplex, is bepaald met rekenprogramma’s en samen met Broekema & Luppen aan de opdrachtgever gepresenteerd. Mede door deze “persoonlijke” benadering hebben beide partijen uiteindelijk het project mogen leveren en installeren.

Bent u benieuwd naar onze producten en ons persoonlijk advies betreffende de vele toepassingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.