Onderwijs

In het onderwijs is veel verwarmingsvermogen nodig om een goed leer- en werkklimaat te verzorgen. Daarnaast vraagt een kleine ruimte met veel leerlingen of studenten om voldoende ventilatie. In de wat oudere gebouwen wordt het warmteverlies opgevangen door radiatoren. In de nieuwere gebouwen gebeurt dit met een uitgebalanceerd luchtbehandelingsssyteem, vaak in combinatie met vloerverwarming.

In beide gevallen is verwarmen met CV-water de meest gebruikte en energiezuinige oplossing om het goede werk- en denkklimaat te kunnen garanderen.

De Ambassador+ en de Senator+ zijn verwarmingsspecialisten en zij krijgen elke school, onderwijsinstelling of universiteit op de juiste temperatuur. Als er naast of bij de school ook nog een gymzaal met doucheruimte is, dan is de Consul+ of de CD+ de juiste keuze.

Beide systemen communiceren moeiteloos met het gebouwbeheerssysteem en zijn zeer betrouwbaar. Vaak worden ze ook nog eens in cascade geplaatst wat de bedrijfszekerheid van het totale systeem ten goede komt.

Toepassingsvoorbeelden

Marianum college in Groenlo, CV + warm tapwater

Project: Marianum college te Groenlo
Adviseur: Wiecherink Advies Enschede
Installateur: Alferink Installatie Groenlo
Opstelling: 2 stuks Ambassador+ 150 & 2 stuks Ambassador+ 180
Opstelling: Consul 55-230

Verder lezen ▸

Posted in onderwijs, projecten ambassador+ | Reacties uitgeschakeld voor Marianum college in Groenlo, CV + warm tapwater