Horeca

Gastvrijheid en klanttevredenheid is in elke sector belangrijk, maar in de horeca is het van levensbelang. We willen dat de gast een zeer aangename ervaring heeft en dat deze ervaring om herhaling vraagt.

In de lobby van het hotel, in het restaurant en ook op de kamer willen we allemaal een comfort dat aanvoelt als een warm bad. Liefst zoals thuis maar als het even kan nog wat lekkerder. Dat geldt in het bijzonder voor het douchen en badderen. Steeds meer hotelketens kiezen daarom voor douches met grote capaciteit (stortdouches) om de gast een wellnesservaring in eigen badkamer te geven.

De Ambassador+ en de Senator+ zijn verwarmingsspecialisten en krijgen elk hotel op de juiste temperatuur.
De Consul+ en de CD+ range zijn de snelle flexibele makers van douche- en tapwater. Zij zijn sterk in het snel leveren van hele grote hoeveelheden als het moet en kleine hoeveelheden als het kan. Het volledig RVS binnenwerk maakt dat het een uniek direct gasgestookt systeem is met een zeer hoog rendement.

Naast het comfort in het restaurant is er vaak snel en veel water nodig in de keuken. De Consul+ is een snelle denker die in zijn eentje mening restaurantkeuken voorziet van warm tapwater. Hij heeft weinig ruimte nodig waardoor hij heel dicht bij de keuken geplaatst kan worden. Tot slot heeft de Consul+ volledig RVS leiding- en binnenwerk zoals het hoort in een keuken.

Toepassingsvoorbeelden

Wingshotel Rotterdam The Hague Airport

Installateur: De Bosman Bedrijven Amersfoort
Opdrachtgever: Hovra Holding
Opstelling: 2 stuks Senator+ 550

Verder lezen ▸

Posted in horeca, projecten senator+ | Reacties uitgeschakeld voor Wingshotel Rotterdam The Hague Airport

NH Hotels in Amsterdam, vier stuks CD+

Opdrachtgever: NH Hotels
Installateur: Twiske Installatiebedrijf B.V.
Opstelling: 4 stuks CD 180 in combinatie met 2 stuks 450 liter voorraadtank

Verder lezen ▸

Posted in horeca, projecten CD+ | Reacties uitgeschakeld voor NH Hotels in Amsterdam, vier stuks CD+