Sport

Centrale verwarming
Alleen al in Nederland zijn er meer dan 20.000 sportcomplexen in allerlei soorten en maten. Voor overdekte accommodaties, zoals sporthallen en andere trainingsfaciliteiten, is vaak veel verwarmingsvermogen nodig. Er zijn vaak, afhankelijk van de doelgroep, veel verschillende temperatuurinstellingen gewenst. De verwarmingssystemen in dit type complex moeten dus snel kunnen reageren en betrouwbaar zijn.

De Ambassador+ en de Senator+ units zijn hier speciaal voor uitgerust. Door een hoog moduleringsbereik kunnen ze moeiteloos inspelen op de behoefte. Daarnaast hebben ze maar weinig ruimte nodig. In cascadevorm kunnen ze naast elkaar gemonteerd worden aan een meegeleverd cascaderek en nemen ze slechts enkele vierkante meters in beslag.

Douchen
Na het sporten moet er gedoucht worden. Bijna alle sportvelden voor voetbal, hockey, korfbal, atletiek, schaatscomplexen, etc. zijn voorzien van kleedruimtes met douches. Vooral teamsporten kenmerken zich door veel sporters die gelijktijdig willen douchen.

Als van bijvoorbeeld vier voetbalvelden de spelers tegelijk uitgespeeld zijn en na elkaar douchen dan gebruiken meer dan 100 personen gezamenlijk al gauw 3.000 liter water. Maar geen enkele situatie is hetzelfde. Wij hebben ruime ervaringen in douchewaterberekeningen en bieden comfortgaranties.

De Consul+ en de CD+ range zijn onze snelle flexibele makers van douche- en warm tapwater. Zij zijn sterk in het snel leveren van hele grote hoeveelheden als het moet en kleine hoeveelheden als het kan. Het volledig RVS binnenwerk maakt dat het een uniek direct gasgestookt systeem is met een zeer hoog rendement. Uiteraard  zijn beide systemen te combineren met zonneboilers en warmtepompsystemen.

Toepassingsvoorbeelden

Voetbalvereniging in Losser

Opdrachtgever: Voetbalvereniging AJc’96 te Losser
Installateur: Oelderink Installatietechniek
Opstelling: CD 80 in combinatie met een 300 liter tank

Verder lezen ▸

Posted in projecten CD+, sport | Reacties uitgeschakeld voor Voetbalvereniging in Losser

Papendal Nationaal Sportcentrum

Project: Multisporthal Papendal te Arnhem
Installateur: Van Bon Installaties
Opstelling: 2 stuks CD 100 in combinatie met een 450 liter tank

Verder lezen ▸

Posted in projecten CD+, sport | Reacties uitgeschakeld voor Papendal Nationaal Sportcentrum