Overheid

Toepassing van verwarming en tapwater voor overheidsgebouwen is zeer divers. Het kan gaan om gemeentehuizen waar een bestaand Cv-systeem vervangen moet worden, een penitentiaire inrichting, kazernecomplexen of diverse andere toepassingen zoals sportvoorzieningen.

Als het gaat om langetermijnkosten van het verwarmen of voor het bereiden van warm tapwater, dan zijn wij de juiste partij. Alle systemen hebben een zeer hoog rendement en dus lage stookkosten en zijn voorzien van RVS binnenwerk waardoor de levensduur zeer lang is en de onderhoudskosten relatief laag zijn.

De Ambassador+ en de Senator+ zijn verwarmingsspecialisten en krijgen elke openbare of gesloten voorziening op temperatuur. De Consul+ en de CD+ range zijn de snelle flexibele makers van douche- en tapwater. Zij zijn sterk in het snel leveren van hele grote hoeveelheden als het moet en kleine hoeveelheden als het kan. Het volledig RVS binnenwerk maakt dat het een uniek direct gasgestookt systeem is met een zeer hoog rendement.

Beide systemen communiceren moeiteloos met het gebouwbeheerssysteem en zijn zeer betrouwbaar. Vaak worden ze ook nog eens in cascade geplaats wat de bedrijfszekerheid van het totale systeem ten goede komt.

Toepassingsvoorbeelden

Brandweerkazerne in Wijster

Installateur: Installatiebedrijf Zandvoort
Opstelling: 1 stuks Consul 55 met 230 liter voorraadvat

Verder lezen ▸

Posted in overheid, projecten consul+ | Reacties uitgeschakeld voor Brandweerkazerne in Wijster

Opleidingsgebouw Politie Marechaussee in Zwolle

Opdrachtgever: DVD Zwolle
Installateur: Vredenburg Installatietechniek
Opstelling: 2 stuks Ambassador+ 80
Opstelling: 1 stuks CD 120 in combinatie met 300 liter tank

Verder lezen ▸

Posted in overheid, projecten ambassador+ | Reacties uitgeschakeld voor Opleidingsgebouw Politie Marechaussee in Zwolle