Bedrijven

Een goed werkklimaat zorgt voor optimale prestaties en een laag ziekteverzuim. Voldoende reden om te kiezen voor het allerbeste verwarmingssysteem.

Als het om comfort gaat is verwarming met warmwatersystemen nog altijd de beste keuze. Dit komt doordat er een constante en zeer goed regelbare energietoevoer mogelijk is.

Onze Ambasador+ en Senator+ systemen hebben een groot moduleringsbereik waardoor ze altijd de juiste hoeveelheid energie kunnen leveren. Niet te veel en zeker niet te weinig. Hierdoor zijn de energiekosten laag en, doordat ze meestal in cascadevorm opgesteld worden, is de bedrijfszekerheid hoog.

Kantoren, fabriekshallen, zware industrie, bouwmarkten en werkplaatsen; elk bedrijf of elke werkplek kan verwarmd worden met onze verwarmingssystemen.

In de procesindustrie zijn de Consul+ en CD+ als tap- of proceswaterbereiders breed inzetbaar. Met name in de voedingsmiddelenindustrie waar RVS de standaard is, kunnen onze systemen toegepast worden.

 

Toepassingsvoorbeelden

Nedmag in Veendam, 2 stuks Senator+ 400

Installateur: Engie
Opdrachtgever: Nedmag
Project: vervanging verwarming kantoorgebouw
Opstelling: 2 stuks Senator+ 400

Verder lezen ▸

Posted in bedrijven, projecten senator+ | Reacties uitgeschakeld voor Nedmag in Veendam, 2 stuks Senator+ 400

Huuskes in Enschede, NL – 8 stuks Ambassador+ 180 in cascade

Opdrachtgever: Huuskes te Enschede
Installateur: Engberink Technische Installaties
Opstelling: 8 stuks Ambassador+ 180

Verder lezen ▸

Posted in bedrijven, projecten ambassador+ | Reacties uitgeschakeld voor Huuskes in Enschede, NL – 8 stuks Ambassador+ 180 in cascade