Papendal Nationaal Sportcentrum

Project: Multisporthal Papendal te Arnhem
Installateur: Van Bon Installaties
Opstelling: 2 stuks CD 100 in combinatie met een 450 liter tank

 

Om topprestaties te kunnen leveren, dienen alle aspecten en facetten perfect te zijn. Dit geldt voor de voorbereiding, tijdens de uitvoering en uiteraard ook voor de ontspannende douche na de gedane sportactiviteiten.

Bovenstaande is ook van toepassing op Eco Heating Systems en Van Bon Installaties uit Heesch. In goede samenwerking en door een gedegen voorbereiding is op basis van de tapwaterbehoefte van het sportcentrum Papendal een complete tapwaterinstallatie geselecteerd en geïnstalleerd. Door onze expertise tijdens de voorbereiding te mengen met de technische uitvoering van Van Bon Installaties, is sportcentrum Papendal voorzien van moderne en multifunctionele tapwaterfaciliteiten.

Voor dit project zijn 2 stuks CD 100 kW warmwaterketels gekoppeld aan een voorraadvat van 450 liter. Met deze installatie is het mogelijk om ruim 50 douches, 20 wastafels en een grote kookketel inclusief een vijftal tappunten in de centrale keuken van voldoende warm water te voorzien.

Voor alle olympische sporters en overige bezoekers, die gebruik maken van de trainingsfaciliteiten van het sportcentrum Papendal te Arnhem, is deze ontspannende douche nu gegarandeerd door de installatie van een Eco Heating Systems tapwatersysteem. In goede samenwerking met Van Bon Installaties is dit een topprestatie om trotst op te zijn.

Voor meer informatie over onze producten, kunt u contact met ons opnemen.