Opleidingsgebouw Politie Marechaussee in Zwolle

Opdrachtgever: DVD Zwolle
Installateur: Vredenburg Installatietechniek
Opstelling: 2 stuks Ambassador+ 80
Opstelling: 1 stuks CD 120 in combinatie met 300 liter tank

 

In samenwerking met de noordelijke afdeling van de Dienst Vastgoed Defensie heeft Eco Heating Systems alle warmte en tapwater behoeftes geanalyseerd en geadviseerd ten behoeve van de nieuwbouw “Opleidingsgebouw Politie Marechaussee te Zwolle”.

Dit nieuwe opleidingsinstituut is voorzien van diverse inpandige oefenruimtes, welke zowel straat- als woningsituaties uitbeelden. Verder bevindt er zich in het pand een gymzaal, gevechtsoefenruimtes en simulatiekamers voor wapengebruik.

Verwarming van het gebouw vindt plaats door middel van luchtbehandeling, stralingspanelen en radiatoren. Voor deze installatie is een cascadeopstelling van 2 x Ambassador+ 80 geleverd en geïnstalleerd door Vredenburg Installaties. De ruime sanitaire behoeftes voor verblijf en de sportfaciliteiten, waaronder 20 douches, zijn ingevuld met een tapwateropstelling, bestaande uit een CD 120 warmwaterketel en een voorraadtank van 300 liter.

Gedurende de advisering, maar ook tijdens de uitvoering is er uitvoerig en voldoende overleg geweest tussen alle betrokken partijen. Door deze gezamenlijke inspanning heeft DVD Zwolle een modern opleidingscentrum gekregen voor de “Politie Marechaussee” en kunnen zowel de installateur, Vredenburg Installatietechniek, als Eco Heating Systems met voldoening terugkijken op een succesvol en geslaagd project.