Brandweerkazerne in Wijster

Installateur: Installatiebedrijf Zandvoort
Opstelling: 1 stuks Consul 55 met 230 liter voorraadvat

 

De brandweerkazerne van Wijster is uitgerust met een trainings- en opleidingscentrum, waar diverse praktijksituaties kunnen worden nagebootst. Om na de inspannende bluswerkzaamheden een ontspannende douche te kunnen bieden, is de complete sanitaire installatie gerenoveerd, inclusief de warmwaterinstallatie. Op basis van de aanwezige tappunten en de gewenste uitgangspunten is er een tapwaterberekening met bijbehorend advies opgesteld voor de installateur Zandvoort.

In samenspraak met installatiebedrijf Zandvoort en op basis van de ervaringen van Eco Heating Systems is er gekeken naar de wensen en behoeften van de klant. Hieruit is gebleken dat een Consul 55 met 230 liter voorraadvat geschikt is om 15 douches van voldoende warm water te voorzien.

Naast dit advies wenst installatiebedrijf Zandvoort een snelle oplevering van het project en dat het toestel geschikt is om op propaan te functioneren. Eco Heating Systems kan aan beide voorwaarden voldoen, doordat wij rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren en onze toestellen zonder technische aanpassingen eenvoudig op propaan kunnen worden afgesteld.

Alle genoemde aspecten hebben geresulteerd in een snelle en prettige samenwerking tussen beide partijen met als voornaamste doel: de klant te voorzien van een tapwaterinstallatie conform wensen en behoefte.

Bent u ook benieuwd naar onze ervaringen en/of wilt u voor een project graag een gespecificeerde berekening met toesteladvies ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.