Marianum college in Groenlo, CV + warm tapwater

Project: Marianum college te Groenlo
Adviseur: Wiecherink Advies Enschede
Installateur: Alferink Installatie Groenlo
Opstelling: 2 stuks Ambassador+ 150 & 2 stuks Ambassador+ 180
Opstelling: Consul 55-230

 

Het Marianum college maakt deel uit van de Stichting Carmelcollege en verzorgt voortgezet onderwijs in de plaatsen Groenlo en Lichtenvoorde. Marianum is een brede katholieke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium, waar alle leerlingen hun specifieke eigen plek kan worden geboden.

Om deze plek een warme en prettige uitstraling te geven zijn zowel de CV als de warm waterinstallatie volledig vervangen door een cascadeopstelling met 4 stuks Ambassador+ ketels en een separate warmwateroplossing in de vorm van een Consul.

Tijdens het voortraject is er door intensief overleg tussen Wiecherink Advies en Eco Heating Systems een juiste selectie gemaakt. Door onder andere de geringe hoogte boven de ketels is er voor gekozen om een concentrische uitvoering te leveren, welke rechtstreeks door het dak naar buiten gaat. In samenwerking met Alferink Installatietechniek is vervolgens e.e.a. gerealiseerd d.m.v. een voorspoedige en correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Dankzij deze uitstekende samenwerking biedt het Marianum college ook de komende jaren weer een warme plek voor al haar leerlingen.

Bent u ook benieuwd naar onze producten en wenst u een persoonlijk advies betreffende de vele toepassingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.