Biesdel in Velp, CV + warm tapwater

Project: Biesdel te Velp
Installateur: Cofely Zuid Nederland BV – Regio Oost te Arnhem
Opstelling: 2 stuks CD+ 80 warmwaterketel met 450 liter
Opstelling: 3 stuks Amb+ 180 in cascade

 

Zowel Woonz als Innoforte houden zich bezig met wonen, zorgen en service voor met name oudere mensen. Innoforte hanteert hierbij de filosofie dat ouderen nog zelf de regie over hun eigen leven moeten kunnen voeren. Wie niet meer zelfstandig kan wonen, heeft bij Innoforte de mogelijkheid om op één van hun locaties een prettige plek te vinden.

Om voor de locatie Biesdel te Velp een nog prettigere en comfortabelere woonomgeving te realiseren, diende hier zowel de verwarmingsinstallatie als de warmwatervoorziening te worden gemoderniseerd. In samenspraak met de opdrachtgever en de installateur Cofely Zuid Nederland BV – Regio Oost is er uiteindelijk gekozen voor een opstelling van 3 stuks Ambassador+ 180 ketels in cascade en voor het warme water 2 stuks CD+ 80 ketels in combinatie met een voorraadtank van 450 liter.

De ruim 65 appartementen en de voldoende aanwezige faciliteiten zoals: bibliotheek, winkel, kapsalon, pedicure en het uitgebreide en sfeervolle restaurant kunnen nu weer jaren wooncomfort en woongenot bieden.

Zowel tijdens de uitvoering als ook na de oplevering kijken Cofely Zuid Nederland BV – Regio Oost en Eco Heating Systems samen terug op een goed verlopen project. Hierbij is het voornaamste uitgangspunt, dat de klant zo goed en snel mogelijk wordt voorzien van een nieuwe installatie. De overlast die dit geeft, dient hierbij tot een minimum te worden beperkt.

Wenst u ook een snelle en probleemloze vervanging van uw huidige installatie, neem dan contact met ons op voor een van de vele toepassingsmogelijkheden van onze producten.