Huuskes in Enschede, NL – 8 stuks Ambassador+ 180 in cascade

Opdrachtgever: Huuskes te Enschede
Installateur: Engberink Technische Installaties
Opstelling: 8 stuks Ambassador+ 180

 

Huuskes is een volwaardige leverancier van allerlei “verse” etenswaren en voedingsproducten, welke geleverd worden aan professionele grootverbruikers voor het gemakkelijk bereiden van smakelijk eten. Om al deze producten te kunnen produceren conform de daarbij behorende hygiënische eisen en omstandigheden, zijn er spoelinstallaties nodig om machines en materiaal te kunnen reinigen.
Engberink Technische Installaties heeft in samenspraak met Huuskes Enschede hiervoor een complete “spoelwater” verwarmingsinstallatie ontwikkeld en gefabriceerd. Als basis hiervoor zijn de CV-producten van Eco Heating Systems toegepast, die de benodigde voorraad water verwarmen.
Op basis van de spoelwaterhoeveelhedhttps://www.ecohs.nl/wp-admin/post.php?post=1560&action=edit#TB_inline?&inlineId=choose-meta-slideren, cycli en bedrijfszekerheid heeft Engberink Technische Installaties een complete installatie ontworpen, waarbij er maar liefst 8 stuks Ambassador+ 180 toestellen in cascade zijn geplaatst. In verband met de korte ombouwtijd is de complete installatie voorgemonteerd en vervolgens in delen bij Huuskes geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.
Ondanks de strakke planning en de tijdsdruk om de installatie correct op te leveren, kijken zowel Engberink Technische Installaties als Eco Heating Systems terug op een goed verlopen project. Een gedegen voorbereiding in combinatie met het directe contact tussen installateur en leverancier tijdens installatie, maar ook gedurende de weken na oplevering, hebben ertoe geleid dat eventuele voorkomende problemen snel en efficiënt konden worden opgelost.
Alle bovengenoemde aspecten hebben uiteindelijk een gezamenlijk doel: de klant te voorzien van een installatie conform de wensen en de behoeften.
Bent u ook benieuwd naar onze ervaringen en/of wilt u voor een project graag een gespecificeerde berekening met toesteladvies ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.