Wingshotel Rotterdam The Hague Airport

Installateur: De Bosman Bedrijven Amersfoort
Opdrachtgever: Hovra Holding
Opstelling: 2 stuks Senator+ 550

 

“Uitgerust op vakantie gaan; geen stress om op tijd uw vroege vlucht te halen” boek dan een hotelkamer in het medio 2015 te openen Wingshotel. Ook voor al uw (inter)nationale zakenrelaties is het Wingshotel de locatie bij uitstek. Het ideale ontmoetings- en vertrekpunt door de vele faciliteiten, waaronder restaurants, bars, fitnessruimtes, boardrooms, (short stay) kantoren, ruime inpandige parkeermogelijkheden en de centrale ligging t.o.v. Den Haag en Rotterdam.

Alvorens u in de loop van dit jaar gebruik kunt maken van deze gastvrijheid is de Bosman Bedrijven belast met de complete realisatie van de werktuigkundige installaties. Onderdeel hiervan is de verwarming, waarbij er twee Senator+ 550 ketels van Eco Heating Systems zijn toegepast.

Tijdens het voortraject is er door intensief overleg tussen De Bosman Bedrijven en Eco Heating Systems de installatie van de ketels doorgenomen; met als resultaat een voorspoedige en correcte uitvoering van deze werkzaamheden.

Door deze gedegen voorbereiding zijn ook de aanvullende inbedrijfstelling en keuringswerkzaamheden snel en probleemloos verlopen, zonder benodigde extra werkzaamheden dan wel aanpassingen aan de installatie of stookruimte.

Bent u ook benieuwd naar onze producten en wenst u een persoonlijk advies betreffende de vele toepassingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.