De Bonte Wever in Assen, twee stuks Senator

Opdrachtgever: De Bonte Wever Assen
Project: De Bonte Wever Assen
Installateur: De Groot Installatiegroep
Opstelling: 2 stuks Senator 550 en 1 stuks Senator 400

De Bonte Wever is een sport- en evenementencentrum, waar van alles te beleven valt. Voor jong en oud zijn er feesten & partijen, vergaderruimtes, schaatsbaan, zwembad, fitnessruimtes, overnachtingen en vele horecagelegenheden. Ook de omgeving biedt volop mogelijkheden tot toeristische uitstapjes.

Voor zowel de verwarming als de energievoorziening van het gehele complex zijn er een drietal gasturbines geplaatst. Als back-up voor de gasturbines is er gekozen voor Senator ketels met een totaal vermogen van 1500 kW, gerealiseerd d.m.v. 2 stuks S550 en 1 stuks S400.

Door het compacte formaat zijn de ketels eenvoudig in de stookruimte te plaatsen en door de multifunctionele toepassingsmogelijkheden eenvoudig te integreren met het bestaande gebouwbeheerssysteem van de klant. Zowel de opdrachtgever “De Bonte Wever” als “De Groot Installatiegroep” kijken samen met Eco Heating Systems tevreden terug op een geslaagd en goed verlopen traject.

Als u ook grotere ketelvermogens wenst of geïnteresseerd bent in onze “staande” producten, kunt u contact met ons opnemen.