Energie Investerings Aftrek Regeling (EIA)

Investeren in duurzaam vastgoed, duurzame energie en/of duurzame bedrijfsmiddelen, wordt door de overheid gestimuleerd middels subsidies en fiscale regelingen. De duurzame producten van Eco Heating Systems Groningen BV kunnen, onder bepaalde condities, voldoen aan de eisen voor subsidie(s).

Het signaleren, aanvragen en afhandelen van deze subsidieaanvragen kan zeer diffuus zijn en vergt specifieke kennis en ervaring. Voor deze kennis en ervaring werkt Eco Heating Systems Groningen BV samen met de specialisten van het bedrijf Ecogrant.

Ecogrant is gespecialiseerd in het verwerven van subsidies, fondsen en fiscale regelingen voor bouw, vastgoed en duurzame investeringsprojecten, en begeleidt opdrachtgever(s) bij het verwerven van beschikbare subsidies en fiscale regelingen.

Dit betekent concreet voor u als klant van Eco Heating Systems Groningen BV, dat u uw project kosteloos door de specialisten van Ecogrant kunt laten toetsen op subsidiemogelijkheden.

Neem voor meer informatie en/of referentieprojecten contact op met René ter Horst of Rene Kleine van Eco Heating Systems Groningen BV.

Noord: 
René Kleine
Mobiel: 06 – 1924 3748
Email: r.kleine@ecohs.nl

Oost-West-Zuid:
René ter Horst
Mobiel: 06 – 2139 1402
Email: r.terhorst@ecohs.nl

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.