Warmwater sanitairunit camping

Opdrachtgever: Camping
Installateur: Van Keulen Mobielbouw
Opstelling: 1 stuks Consul 55 met 230 liter voorraadvat

 

Van Keulen Mobielbouw is gespecialiseerd in voorzieningen voor de recreatiesector. Variërend van sanitaire units, kantoren en recepties tot kiosken en bungalows. De producten van Van Keulen Mobielbouw zijn altijd afgestemd op de wensen van de klant. De sanitaire voorzieningen zijn niet alleen leverbaar als kant-en-klare units, maar ook als interieur voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Voor dit project was een vernieuwing van een sanitaire unit nodig, de warmwatervoorziening werd verzorgd door Eco Heating Systems. Er is gekozen voor een Consul 55-230 waarbij extra energiebesparing wordt bereikt met het installeren van een zonneboiler die het water voorverwarmt.

Doordat de camping zijn warm water hoofdzakelijk in de zomer nodig heeft, heeft de oplossing met de zonnecollectoren nog meer rendement. Salesmanager René ter Horst geeft aan dat hij graag meedenkt met de klant om samen tot de beste oplossing te komen.

Verder geeft hij aan dat sinds de oplevering van dit systeem Van Keulen al meerdere sanitaire units heeft uitgerust met dezelfde soort oplossing. Van Keulen is tevreden met deze oplossing en vindt het fijn om samen te werken met een bedrijf dat met hun meedenkt.